Herenstraat 53a

Voorhout, 2215KE

0653183335

Ook via Whatsapp

Ma t/m Za

Geopend

Wat is Bodytec?

20 MINUTEN BODYTEC GELIJK AAN 3 UUR SPORTEN

MEER RESULTAAT IN MINDER TIJD

Wat is bodytec?

Bodytec maakt gebruikt van EMS (Electro Muscle Stimulation/ Elektrische spierstimulatie). EMS zijn elektrische impulsen die de spieren stimuleren om zich aan te spannen. Deze impulsen zorgen voor een intensieve full-body workout waarbij alle spiergroepen tegelijkertijd worden getraind (Rug, borst, billen, buik, armen en benen). Daarnaast komen deze impulsen ook in de diepere gelegen spieren. Dit komt omdat de spiervezels maximaal geactiveerd worden. Hierdoor creëert EMS sneller resultaat. EMS verbetert daarnaast ook de doorbloeding in het lichaam, actieve aansturing van de spieren (coördinatie), stabielere stofwisseling en een gezondere en gladdere huid.

Hoe val ik snel af?

De impulsen zorgen ervoor dat u een interval training krijgt en dat uw spieren optimaal aangestuurd worden. Dit zorgt ervoor dat uw spieren veel weerstand krijgen in een korte tijd. Hierdoor moet uw lichaam veel energie geven in deze korte tijd. Dit heeft als gevolg dat u ook snel kan afvallen door gebruik te maken van Bodytec.

Hoe verbeter ik mijn conditie?

Bodytec zorgt ervoor dat u snel resultaat boekt, maar ook dat uw lichaam gezonder wordt. Bodytec helpt u daarnaast om uw conditie te verbeteren. Dit komt doordat de training een interval training en een full-body workout in één is. Door deze interval training zal uw conditie verbeteren.

Hoe word ik sterker?

Tevens worden uw spieren ook 100% aangestuurd door de impulsen (In de sportschool worden uw spieren 20% tot 30% aangestuurd). Hierdoor zullen uw spieren ook sterker worden en zich beter ontwikkelen. Daarbij worden de spieren niet belast door halters/gewichten. Dit zorgt ervoor dat Bodytec ook blessurepreventie biedt aan uw gewrichten. Door deze blessurepreventie zal u minder last krijgen van rug en nekklachten. Deze klachten komen vaak voor bij mensen die zonder begeleiding sporten in de sportschool.

Personal training krijgen?

Bodytec wordt altijd gegeven onder persoonlijke begeleiding. Deze personal trainers zorgen ervoor dat de workout goed verloopt en dat u de juiste oefeningen doet om uw doel te behalen. Door deze persoonlijke begeleiding zal u sneller fit worden en zijn de corona kilo’s snel weg. Om snel af te vallen kunt u ook gebruik maken van de kennis van de voedingscoaches van ProFit Bodytec. Voeding is essentieel tijdens het proces van snel afvallen.

Wat helpt tegen cellulitis?

Naast dat u snel fit wordt, afvalt, conditie verbetert en sterker wordt tijdens de workouts van Bodytec, helpt dit ook tegen Cellulitis. Bodytec zorgt voor een mooie en strakkere huid. De doorbloeding van het lichaam zal verbeterd worden wat ook een positief effect heeft op de verbetering van de stofwisseling. Bodytec zal dus zelf uw huid mooier maken.

Waarom is EMS de toekomst van het sporten?

EMS wordt al gebruikt in veel verschillende sporten. Bayern München en zelfs Usain Bolt trainen met Bodytec. Door elektrische stimulatie wordt uw prestatievermogen van alle spieren in uw lichaam verhoogd. Daarnaast is het resultaat snel merkbaar en zichtbaar. Door EMS training wordt u lichaam bewezen fitter, sterker en sneller.  Fysiotherapeuten  maken ook gebruik van Bodytec. Dit om de spieren weerstand te geven tijdens de herstelperiode. Dit zorgt voor een beter herstel van de blessure. Hierdoor is de kans dat u sneller fit wordt nog groter!

* Net als bij iedere sportvorm is het essentieel dat er regelmatig wordt getraind om de gemaakte progressie te kunnen blijven realiseren! Regelmatig is minimaal één keer in de week.

Alle voordelen voor u op een rijtje:

 • Snel resultaat
 • Verbetering van de conditie
 • Snel fit worden ( binnen 20 minuten)
 • Persoonlijke begeleiding
 • Gezond afvallen
 • Sterker worden
 • Ontwikkeling van de spieren
 • Geen belasting op de gewrichten
 • Verbetering in reactietijd en krachtvermogen ( valpreventie bij senioren)
 • Blessurepreventie
 • Methode van pijntherapie
 • Verbetering van de huid, doorbloeding en stofwisseling
 • Helpt om van rug en nekklachten af te komen.

Om uw doelen te behalen zal er ook gelet moeten worden op de voeding. Hierdoor zullen de personal trainers ook gebruikt kunnen worden voor het verbeteren van uw voeding. De personal trainers zullen klaarstaan om goed advies te geven over uw voeding. Voeding is een belangrijke factor om uw doelen te behalen.

Mocht u nieuwgierig zijn geworden in Bodytec, u kunt altijd gebruik maken van een proefles! Hierdoor kunt u de nieuwe manier van sporten zelf komen ervaren.

Mocht u na deze uitleg nog meer vragen hebben. Dan kunt u altijd terecht bij onze vakbekwame personal trainers op de locatie. U kunt ook onderstaande documenten kijken om meer te weten te komen over EMS training:

EMS TRAINING – ONDERZOEKEN IN ÉÉN OOGOPSLAG | StimaWELL EMS

EMS-training: werkt het echt? – FIT.nl

Onderzoek naar EMS als lichaamstraining – BodyCharge

Scroll to Top
×