Herenstraat 53a

Voorhout, 2215KE

0653183335

Ook via Whatsapp

Ma t/m Za

Geopend

Sporten voor senioren

Door EMS te gebruiken blijf je tot op hoge leeftijd actief en genoeg in beweging!

Onze EMS- trainingen zijn van hoge kwaliteit en bieden effieciente en gepersonaliseerde stimulatie. EMS is een effectief hulpmiddel voor preventie en het verbeteren of behouden van spieren. EMS is voor een breed leeftijdsbereik en is hierdoor ook uitstekend voor senioren.

De technologie van EMS heeft het vermogen om spiervliers in een vroeg stadium tegen te gaan. Ook zorgt EMS ervoor dat bij senioren waarbij spierafbraak al in gang is dit zal worden vertraagd. Hierdoor zal je voor langere tijd nog goed in beweging kunnen blijven en de rolstoel of scootmobiel kunnen uitstellen. Op deze manier bevordert elektromoyostimulatie duurzame vitaliteit en welzijn.

Veiligheid en werkzaamheid op hogere leeftijd

De werkzaamheid en veiligheid van EMS- toapassingen voor de preventie en behandeling van sarcopenie zijn bewezen in meerdere onderzeken. Zelfs bij senioren van ruim boven de 75 jaar !

Hierdoor kunnen alle leeftijden van senioren gebruik maken van EMS trainingen.

Wat doet EMS?

EMS maakt het mogelijk om snel en betrouwbaar hoge trainingsintenseiten te bereiken. Dit versterkt niet alleen de spieren in het hele lichaam ( Full body workout) maar verbetert ook de functionaliteit van de spieren. En dit allemaal met minimale waargenomen inspanning vanuit je zelf.

Wat is het effect van EMS bij Senioren?

Bij oefeningen met een lage intensiteit rekruteert elektromyostimulatie alle belangrijke spiergroepen en vermindert het lcihaamsvet. Ook neemt de vetvrije spiermassa toe. De spierkracht en functionaliteit verbteren ook van de spieren. Hierdoor blijft je lichaam langer gezond en zal je langer in beweging kunnen blijven!

Ben je geintresseerd geworden in een EMS- training en wil je langer vitaal blijven? Plan dan een proefles in:

Of bel naar het nummer 06-53183335

Scroll to Top
×