Herenstraat 53a

Voorhout, 2215KE

0653183335

Ook via Whatsapp

Ma t/m Za

Geopend

Ons Team

Ons expert team van trainers in Bodytec zijn specialisten op het gebied van EMS (Electro Muscle Stimulation) training. Zij hebben uitgebreide kennis en ervaring om jouw fitnessdoelen te bereiken met behulp van de nieuwste technologieën.

ProFit Bodytec Trainer

Christian

Super tof dat u wilt weten wie ik ben! Ik ben Christian en ben al sinds mijn twaalfde bezig op het gebied van training geven. Ik begon eerst met training geven aan jonge sporters, maar sinds mijn zestiende jaar ben ik overgestapt naar volwassenen. Ik ben iemand die graag een open en veilige omgeving wil creëren zodat wij samen jouw doelen kunnen halen. Tijdens mijn trainingen ga ik ervoor zorgen dat u alles uit de trainingen haalt. We zullen iedere keer reflecteren op uw doelen en er voor zorgen dat u mentaal maar vooral fysiek iedere keer beter wordt. Ik zelf houd enorm veel van lachen dus er is natuurlijk ook tijd om uw grappigste mop met mij te delen. Ik houd zelf van innovaties en snel resultaten halen. Daarom heb ik besloten om mijn aandacht te vestigen op Bodytec. Bodytec is een nieuwe manier van slimmer sporten en ik weet zeker dat u dit ook zo zal gaan ervaren. Wilt u nog meer over mij weten? U kunt mij altijd vinden op onze locatie!

‘’Today I will do what others won’t, so tomorrow I can do what others can’t.’’

ProFit Bodytec Trainer

Jay

Heel gezellig dat u mee kijkt naar mijn persoonlijke ervaringen! Mijn naam is Jay en ik ben al sinds mijn 17e in aanraking gekomen met NMES ( Neuromuscular electrical stimulation). Na een jaar stage wist ik dat ik hierin verder wilde en zo kwam ik uiteindelijk bij Bodytec Nootdorp terecht. Ik heb daar 4 jaar lang persoonlijke begeleiding gegeven. Nu ben ik voor mezelf begonnen en trotse eigenaar van ProFit BodytecHet leukste aan mijn werk vind als ik samen met mijn klanten een doel haal. Dit geeft een enorm morele boost voor mij en de klanten. Ik ben altijd erg enthousiast en zorg dat ik altijd een training voor u op maat heb. Ik geef tevens de kickbokslessen bij ProFit Bodytec. Ik heb namelijk meer dan 10 jaar ervaring in vechtsporten. Tot gauw in onze studio!

 

''Leef niet om te sporten, maar sport om te leven!''

Scroll to Top
×