Herenstraat 53a

Voorhout, 2215KE

0653183335

Ook via Whatsapp

Ma t/m Za

Geopend

Bedrijfsfitness met bodytec

ProFit Bodytec geeft ook les bij u op locatie!

Doordat wij niet plaatsgebonden zijn kunnen wij onze twee apparaten gemakkelijk meenemen om een dag bij u op locatie trainingen te geven aan u en uw medewerkers. Er kan aan twee medewerkers tegelijkertijd les gegeven worden.

Naast dat sporten niet alleen goed is voor het lichaam van uw medewerkers zorgt sporten er ook voor dat uw medewerkers effectiever te werk gaan. Dit zal uiteindelijk een positieve invloed hebben op uw resultaten en sfeer binnen het bedrijf.

 

Het advies is om wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief te bewegen. Hier voldoet op dit moment slechts 53% van de werknemers aan. Daarnaast is Nederland kampioen als het gaat om zitten. Ruim 32% van de werknemers zitten meer dan 8.5 uur per dag (dit is het hoogste van Europa). Het is belangrijk dat iedere medewerker na iedere twintig minuten zitten, dertig seconden een loopje maakt. Dit zorgt voor een betere bloedsomloop. Zie meer informatie in onderstaande link:

Feiten en cijfers bewegen op de werkvloer – Vitaal Bedrijf

Daarnaast zal u één van de weinige werkgevers zijn die effectief en innovatief sporten op de werkvloer aan zal bieden. Dit zal uw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

Omdat een les bij ons maar 20 minuten duurt zal dit gemakkelijk in te plannen zijn in het rooster van u en uw medewerkers.

 

  • Het minimum aantal aanmeldingen per locatie bezoek moet 12 personen zijn met een maximum van 32 personen. Wij zijn beschikbaar voor zakelijke trainingen van 08:00 uur tot 18:00 uur.
  • Een zakelijke training kost per persoon 20 euro.

Mocht u interesse hebben gekregen, twijfel niet en neemt contact met ons op!

Dit kan via onderstaand contactformulier of via het telefoonnummer 06-53183335

Vraag hier een zakelijke afspraak aan

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Scroll to Top
×